Gerookte zalm, bloemkool op zijn Vlaams, kaviaarroom, Brusselse wafel met sjalot en gerookte paling – 18 euro
Parfait van ganzenlever, gerookte eendenborst, dressing met rode biet en truffels – 18 euro
Onze klassieke kreeften bisque – 18 euro/liter
Fazantenroomsoep met knolselder – 18 euro/liter
Open ravioli van kreeft, fijne groenten, gemarineerde tomaten, kreeftenboter met dragon – 24 euro als VG
Tong en zalm filet met oesters en spinazie, Champagnesaus – 30 euro
Kabeljauw met geroosterde sesam, spitskool, soja, curry/kokos/witte porto – 28 euro
Zeebaars, groenten ratatouille, chorizo, zalf van aubergine, saffraan risotto met manchego – 28 euro
Mechelse koekoek gevuld met paddenstoelen, knolselder, butternut, mosterdsaus met groene peper en dragon – 28 euro
Kalfsfilet, ravioli met ricotta en citroen, artisjok, zwarte olijven, gekruide tomaten, jus met basilicum – 30 euro
Hertenfilet, gebakken wilde champignons, witloof, linguini met truffelroom, poivrade met blauwe bessen – 30 euro
Hazefilet, kertspens, crunch van zwarte peper en hazelnoot, rapen, wortel, Grimbergens optimo bruno – 30 euro
Open ravioli van kreeft, fijne groenten, gemarineerde tomaten, kreeftenboter met dragon – 30 euro als HG