Romige prei mousseline, rauwe Sint-Jacobsvruchten, gerookte paling, truffel dressing ~ 20 euro
Emulsie van paprika, krab, wakame, piment d Espelette dressing ~ 20 euro
Bisque van kreeft ~ 1L/20 euro
Velouté van butternut, wortel, gerookte eendenborst, gember ~ 1L/20 euro
Deense kabeljauw, grijze garnalen, Comté, witloof, coulis van Parijse champignons, duchesse ~ 30 euro
Rode poon, prei, truffel, erwten coulis met een vleugje munt, duchesse ~ 30 euro
Mechelse koekoek gevuld met kerstpensen, hoorn des overvloed, gekonfijte sjalot, Sauternes saus, duchesse ~ 30 euro
Parelhoen filet in korst van sesam, spitskool, soja bonen, curry/koko saus, duchesse ~ 30 euro
Ree filet “Rossini” ( gebakken ganzenlever), appel, witloof, Porto saus, duchesse ~ 32 euro
Haas filet, rode biet, knolselder, peren, Roquefort, duchesse ~ 32 euro